Groepen

Welkom op de groepspagina van groep 5

De groep van juf Christien, meester Harm & juf Anita

Elke dinsdag is juf Marije (PABO student) aanwezig in groep 5. 

Agenda

Maandag 10 december

 

Dinsdag 11 december

Gymnastiek

Tafeltoets, tafel van 6

Woensdag 12 december

Miss Sarah

Donderdag 13 december

Gymnastiek

Techniekles van juf Marije

Vrijdag 14 december

Meester Harm

   
Maandag 17 december

 

Dinsdag 18 december

Herkansing tafeltoets, tafel van 6

Gymnastiek

Woensdag 19 december

 

Donderdag 20 december

Gymnastiek

Kerstmusical

Vrijdag 21 december

Meester Harm

's middags vrij

Sinterklaasfeest

We hebben een hele gezellige dag gehad. Een compliment voor de kinderen. Want wat zijn er mooie suprises en gedichten gemaakt! Voor foto's van deze dag klikt u hier. 

Maatjeslezen met groep 7

Vandaag zijn we begonnen met maatjeslezen samen met groep 7. Voor meer foto’s klikt u hier.

Les aardrijkskunde - schatkaart maken

We hebben geleerd wat een schatkaart is en wat belangrijke herkenningspunten zijn. Daarna mochten de kinderen in maatjes een schatkaart maken. En uiteindelijk natuurlijk zelf een schat verstoppen en elkaars schat proberen te zoeken met behulp van de schatkaart. Voor meer foto’s klikt u hier

Les natuur

Verschillende bladeren opzoeken en kijken wat voor soort blad het is. Bij welke boom hoort dit blad? Voor foto's van deze klikt u hier. 

Post!!

Vandaag kwam de postbode langs met allemaal brieven voor groep 5. Iedereen heeft nu een penvriend(in). Dat is iemand uit groep 6b. We hebben allemaal een brief teruggestuurd.

Thema Vriendschap Kinderboekenweek

We hebben een woordspin gemaakt en daarbij woorden bedacht die passen bij vriendschap. Daarna moest iedereen zijn naam op een briefje schrijven. Alle briefjes werden verzameld in een grabbelton. Je mocht er 1 briefje uitpakken en voor diegene mocht je een tekening maken. Er zijn hele mooie tekeningen gemaakt met leuke complimenten. 

Voorlezen aan groep 1/2D: 08-10-18

Vandaag hebben we voorgelezen aan de kinderen van groep 1/2D. De kinderen van groep 5 mochten zelf een prentenboek meenemen. Het was best wel even spannend, maar iedereen vond het erg leuk. Morgen gaan we weer samen lezen. Voor foto's klikt u hier. 

Tennisles 25-09-18

Vandaag kregen we een tennisles van meester Devlon. Er waren 6 verschillende onderdelen. Voor meer foto's klikt u hier. 

Informatieavond

Op maandag 17 september was er een informatieavond voor alle ouders. De kinderen hebben allemaal een 'selfie' gemaakt met hun telefoon. De ouders of juf/meester kon er een leuk berichtje bij zetten. De kinderen werden de volgende ochtend verrast door alle berichtjes. 

Complimentenbloem

Alle kinderen hebben een mooie bloem gekregen waarin de klasgenootjes complimenten over diegene mochten schrijven. En wat kreeg iedereen geweldige complimenten! Daarna werd de bloem vrolijk ingekleurd.