Groepen

Welkom op de groepspagina van groep 6b

De groep van meester Bart & juf Semna

High tea

Woensdag 28 november was het een beetje feest in groep 6b; meester Bart is geslaagd voor zijn rijbewijs en wilde dat graag met de kinderen vieren. En dan was het ook nog eens de eerst keer dat juf Katy in onze klas was! Om hier ook echt iets feestelijks van te maken, heeft meester Bart zijn zusje ingeschakeld. Zij is juf Engels op een middelbare school, en heeft 6 verschillende receptjes uitgeschreven. De kinderen moesten deze eerste vertalen, voor ze het mochten maken. Dat was nog best lastig! Maar uiteindelijk hebben we allemaal gesmuld van al het lekkers!

   

   

Agenda 

Maandag 11 februari

   Meester Bart

   Blokfluit mee naar school

Dinsdag 12 februari

   Meester Bart

   Blokfluit mee naar huis

Woensdag 13 februari

   Juf Katy

Donderdag 14 februari

   Meester Bart

   Gymspullen mee

Vrijdag 15 februari

   Burgummer skivakantie

Maandag 18 februari

   Voorjaarsvakantie

Dinsdag 19 februari

   Voorjaarsvakantie

Woensdag 20 februari

   Voorjaarsvakantie

Donderdag 21 februari

   Voorjaarsvakantie

Vrijdag 22 februari

   Voorjaarsvakantie

De kinderen krijgen 4 dagen in de week les van Meester Bart, op woensdag is juf Katy er. Heel soms ruilen meester Bart en juf Katy, dit is dan te zien in de agenda. Op maandag, dinsdag en donderdag worden zij ondersteunt door juf Semna. 

Schoolontbijt

Woensdag 7 november was het Nationaal schoolontbijt. Elke groep kreeg een pakket met daarin brood, bolletjes, krentenbollen, vleeswaren, kaas en zoet beleg. Sommige kinderen hebben ook iets van huis meegenomen, om er een lekker en gezond ontbijt van te maken. De lactosevrije yoghurt van Myrthe viel in de smaak, en ook de zelfverbouwde wortels van Jetse Rinze waren een hit!