Groepen

Welkom op de groepspagina van groep 6b

De groep van meester Bart & juf Semna

Lize

19 maart is de dochter van meester Bart geboren. Ze heet Lize Akkerita Maria en ze doet het heel goed! Via deze weg willen wij (meester Bart en Anke) jullie allemaal bedanken voor de lieve mailtjes, kaartjes en cadeautjes.

Agenda 

Maandag 8 april

   juf Katy (meester Bart heeft een bruiloft)

   Blokfluit mee naar school

Dinsdag 9 april

   Meester Bart

   Blokfluit mee naar huis

Woensdag 10 april

   Meester Bart

Donderdag 11 april

   Meester Bart

   Gymspullen mee

Vrijdag 12 april 

   Meester Bart
Maandag 14 april

   Meester Bart

   Blokfluit mee naar school

Dinsdag 15 april

   Meester Bart

   Blokfluit mee naar huis

   Gastles Freerunning

Woensdag 16 april

   Juf Katy

Donderdag 17 april

   Meester Bart

   Gymspullen mee

Vrijdag 18 april 

   Koningspelen

De kinderen krijgen 4 dagen in de week les van Meester Bart, op woensdag is juf Katy er. Heel soms ruilen meester Bart en juf Katy, dit is dan te zien in de agenda. Op maandag, dinsdag en donderdag worden zij ondersteunt door juf Semna. 

High tea

Woensdag 28 november was het een beetje feest in groep 6b; meester Bart is geslaagd voor zijn rijbewijs en wilde dat graag met de kinderen vieren. En dan was het ook nog eens de eerst keer dat juf Katy in onze klas was! Om hier ook echt iets feestelijks van te maken, heeft meester Bart zijn zusje ingeschakeld. Zij is juf Engels op een middelbare school, en heeft 6 verschillende receptjes uitgeschreven. De kinderen moesten deze eerste vertalen, voor ze het mochten maken. Dat was nog best lastig! Maar uiteindelijk hebben we allemaal gesmuld van al het lekkers!

   

   

Schoolontbijt

Woensdag 7 november was het Nationaal schoolontbijt. Elke groep kreeg een pakket met daarin brood, bolletjes, krentenbollen, vleeswaren, kaas en zoet beleg. Sommige kinderen hebben ook iets van huis meegenomen, om er een lekker en gezond ontbijt van te maken. De lactosevrije yoghurt van Myrthe viel in de smaak, en ook de zelfverbouwde wortels van Jetse Rinze waren een hit!