Groepen

Welkom op de groepspagina van groep 6b

De groep van meester Bart & juf Semna

Voetbalshirtjesvrijdag

10 mei kwamen zo veel mogelijk kinderen uit groep 6b in voetbalshirt op school, in het kader van 'footballshirt friday'. Op deze manier hebben we aandacht besteed aan onderzoek naar kanker. Dit sloot natuurlijk erg goed aan op de actie die de kinderen zelf hebben opgezet, om geld op te halen voor KiKa. Daarom heeft meester Bart voor elk kind dat een voetbalshirtje droeg, 1 euro gedoneerd aan de actie van de kinderen.

Doneren voor de inzamelingsactie van groep 6b kan natuurlijk nog steeds, op https://www.actievoorkika.nl/groep-6b-de-arke

Agenda 

Maandag 17 juni

   Meester Bart

   Blokfluit mee naar school

Dinsdag 18 juni

   Meester Bart

   Blokfluit mee naar huis

   Concert Koperproject

Woensdag 19 juni

   Juf Katy

Donderdag 20 juni

   Meester Bart

Vrijdag 21 juni

   Meester Bart

Maandag 24 juni

   Meester Bart

   Blokfluit mee naar school

   Proefexamen / Concert

Dinsdag 25 juni

   Meester Bart

   Blokfluit mee naar huis

Woensdag 26 juni

   Juf Katy

Donderdag 27 juni

   Meester Bart

   Schooreis

Vrijdag 28 juni

   Meester Bart

De kinderen krijgen 4 dagen in de week les van Meester Bart, op woensdag is juf Katy er. Heel soms ruilen meester Bart en juf Katy, dit is dan te zien in de agenda. Op maandag, dinsdag en donderdag worden zij ondersteunt door juf Semna. 

Lize

19 maart is de dochter van meester Bart geboren. Ze heet Lize Akkerita Maria en ze doet het heel goed! Via deze weg willen wij (meester Bart en Anke) jullie allemaal bedanken voor de lieve mailtjes, kaartjes en cadeautjes.

High tea

Woensdag 28 november was het een beetje feest in groep 6b; meester Bart is geslaagd voor zijn rijbewijs en wilde dat graag met de kinderen vieren. En dan was het ook nog eens de eerst keer dat juf Katy in onze klas was! Om hier ook echt iets feestelijks van te maken, heeft meester Bart zijn zusje ingeschakeld. Zij is juf Engels op een middelbare school, en heeft 6 verschillende receptjes uitgeschreven. De kinderen moesten deze eerste vertalen, voor ze het mochten maken. Dat was nog best lastig! Maar uiteindelijk hebben we allemaal gesmuld van al het lekkers!

   

   

Schoolontbijt

Woensdag 7 november was het Nationaal schoolontbijt. Elke groep kreeg een pakket met daarin brood, bolletjes, krentenbollen, vleeswaren, kaas en zoet beleg. Sommige kinderen hebben ook iets van huis meegenomen, om er een lekker en gezond ontbijt van te maken. De lactosevrije yoghurt van Myrthe viel in de smaak, en ook de zelfverbouwde wortels van Jetse Rinze waren een hit!