Groepen

 

Welkom op de groepspagina van groep 7/8a

De groep van juf Lida, meester Erwin en juf Tjitske

Juf Tjitske (onderwijsassistente) is in de groep aanwezig op maandag en donderdag

maandag 2 dec Project W.O.
dinsdag 3 dec  
woensdag 4 dec  
donderdag 5 dec Sinterklaas
vrijdag 6 dec Project W.O.
     
maandag 9 dec Project W.O.
dinsdag 10 dec  
woensdag 11 dec  
donderdag 12 dec Inloopkwartier + presentatie project W.O.
vrijdag 13 dec  
     
maandag 16 dec  
dinsdag 17 dec  
woensdag 18 dec  
donderdag 19 dec Kerstviering school
vrijdag 20 dec Kinderen om 12:00 vrij, start kerstvakantie

Gastles Streetwise

Op dinsdag 12 november hadden we een gastles van ANWB Streetwise. De les ging over gezien worden in het verkeer, telefoongebruik en regels die er zijn. De kinderen moesten met hun fiets een parcours afleggen. Daarna mochten ze een aangepast parcours ook proberen te voltooien met een rugzak van 5 kilo en op een elektrische step. Hier een aantal foto's van deze leuke les! De rest van de foto's zijn te vinden in het fotoalbum op de website.

Gastles 'dare to be yourself'

Op donderdag 31 oktober hebben we een gastles gehad die 'dare to be yourself' heet. We hadden het over zelfvertrouwen, zelfbeeld en social media. We moesten elkaar complimenten geven en oefenen met bepaalde scenario's. Een fijn les, waarbij de hele groep ontzettend open was!

Uitje Earnewâld

Dinsdag 1 oktober zijn wij naar Earnewâld geweest en hebben het avonturenpad gelopen. De kinderen gingen met een begeleider, een kaart, een boekje met opdrachten en een gevulde rugzak op zoek naar beestjes, planten en andere dingen. Een gezellige ochtend! En gelukkig konden we tussen de buien door droog blijven. De foto's kunt u vinden in het fotoalbum.

Laatste loodjes

De laatste loodjes komen in zicht voor meester Henk. Op dinsdag 1 oktober is het zijn officiële laatste dag in dienst van de vereniging. Na deze datum valt meester Henk nog een viertal dagen i , t.w. 4-7-11 en 14 oktober 2019.