Nieuws - Bezoek Frysk jeugdorkest

Vrijdag 8 maart zijn er twee muziekdocenten van het Frysk Jeugdorkest op bezoek geweest. De groepen 4 t/m 8 hebben les gekregen over de verschillende muziekinstrumenten uit een klassiek orkest. Na de presentatie werden de leerlingen uitgenodigd om op 16 maart a.s. in de Harmonie te Leeuwarden te komen. Hiervoor ontvingen de kinderen in de klas een Gold- of Silvercard. 

 
Goldcard Kinderen die minimaal een jaar les hebben op een symfonisch instrument of blokfluit ontvangen een Goldcard. De Goldcard is een uitnodiging om op zaterdagmiddag 16 maart 2019 samen met het Frysk Jeugd Orkest te repeteren. Speciaal voor de tour zijn er meespeelstukken in drie verschillende speelniveaus. ’s Avonds geven de kinderen samen met het Frysk Jeugd Orkest een gratis concert.   
  
Silvercard Kinderen die (nog) geen instrument spelen ontvangen een Silvercard. Zij worden van harte uitgenodigd om met familie het gratis concert te bezoeken. Voorafgaand aan het concert is er een muziekmarkt georganiseerd waar kinderen de verschillende muziekinstrumenten uit het symfonieorkest mogen uitproberen. 

Kijk voor meer informatie op www.fryskjeugdorkest.nl

 

 

Geplaatst op: 09 Maart 2019

terug