Nieuws - Voorstelling 'Jij bent anders, net als ik'

Jij bent anders, net als ik.

Afgelopen woensdag 15 mei hebben de leerlingen van groep 3 t/m 8 de voorstelling "Jij bent anders, net als ik" gezien. Dit is een voorbereiding op het muziekfestival SamSam in Tytsjerk. De voorstelling ging over twee jongens, waarbij één een verstandelijke beperking heeft. Het was een mooie feestelijke voorstelling met de boodschap 'Als iedereen hetzelfde zou zijn dan was het maar een saaie wereld.'

SamSam Festival

Hemelvaartsdag 30 mei van 13.00 – 16.30 uur.

Op Hemelvaartsdag vindt weer het gratis toegankelijk SamSam festival in het park plaats. Iedereen is van harte welkom om te komen genieten van muziek, dans en andere activiteiten. Er zijn workshops en de jeugd kan zich vermaken in de kidscorner. Voor het hele gezin is er wat te beleven.

Mensen met een (verstandelijke) beperking in contact brengen met mensen zonder beperking op een ontspannen manier zodat het onderlinge respect groeit en de integratie wordt bevorderd, is de doelstelling van Stichting Wauw. Op het SamSam festival combineren mensen met en zonder beperking hun creativiteit. Samen beleven, daar gaat het om! Alle artiesten en vrijwilligers zetten zich belangeloos in.

Geplaatst op: 21 Mei 2019

terug