Nieuwsberichten

School gaat dicht met ingang van 16 maart 2020

Het spoedoverleg van vandaag tussen het kabinet, de zorgorganisaties en het onderwijs heeft uitgewezen dat de scholen in heel Nederland gaan sluiten in verband met het heersende coronavirus.Dit betekent dat onze school met ingang van maandag 16 maart 2020 alleen opvang biedt aan die kinderen, waarvan de ouders werken in de zogenaamde vitale beroepen (zorg, brandweer, politie, voedselvoorziening) en die zelf niet in de opvang kunnen voorzien. De maatregel geldt eerst tot 6 april 2020. De motivatie voor de landelijke sluiting is dat scholen er niet goed in slagen om open te blijven door ziekte van personeel. Het is zeer belangrijk de verspreiding van het virus zoveel mogelijk tegen te gaan. Door niet te sluiten is er sprake van een veiligheidsrisico en de zorgen van ouders en personeel daarover nemen toe. Hieronder de link naar de brief die wij aan ouders hebben gestuurd. 

Informatie avond autisme

Op 17 maart komt Kirsten Adema van de Nederlandse Vereniging van Autisme een lezing geven over autisme. Deze avond is voor iedereen! Vanaf 19.15 openen onze deuren. Opgeven kan via mail maar ook bij de leerkrachten. Heel graag horen we of jullie ook komen!

Kijk en doe mee op de Arke – 10 maart 2020

Bent u op zoek naar een basisschool voor uw kind(eren)? Op 10 maart 2020 opent de Arke de deuren. In onderstaande flyer vindt u alle informatie.U bent van harte welkom samen met uw kind!

De voorjaarsvakantie staat voor de deur

Vrijdag 14 februari 2020 start de voorjaarsvakantie.  We wensen iedereen een hele fijne vakantie toe. We verwachten de leerlingen weer op maandag 24 februari.

De Arke haalt 1590,69 euro op voor het goede doel!

Vooruit met de geit Deze actie was een groot succes! De kinderen van de Arke hebben € 1590,69 opgehaald. Wat zullen de gezinnen in Moldavië die een drachtige geit krijgen hier blij mee zijn! Dank jullie wel allemaal.